Σχετικά Με Εμάς

Στον τομέα του ΕΜΠΟΡΙΟΥ

η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων της Ελλάδας και του εξωτερικού και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης, διανομής και εμπορίας νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & ISO 22000.

η ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. διατηρεί το “FRESH CATERING” στο οποίο παρασκευάζονται καθημερινά έτοιμα γεύματα με στόχο την κάλυψη διαφόρων κοινωνικών εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων, ομιλιών και συνεδρίων στην ευρύτερη περιοχή εντός αλλά και εκτός νομού Φθιώτιδας καθώς και στην ανάληψη της σίτισης μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών,  καθώς και τη βιοτεχνία “ΓΑΣΤΡΑ”, στα υποδειγματικά εργαστήρια της οποίας  παράγονται τα δικά της χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα. Στους χώρους των εργαστηρίων της καθώς και σε όλους τους χώρους αποθήκευσης διακίνησης και εμπορίας των προϊόντων- γευμάτων των “FRESH CATERING” και “ΓΑΣΤΡΑ”,  τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας επιτυγχάνεται μέσα από την εφαρμογή και ορθή λειτουργία του ISO 22000.

Στον τομέα της ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σημειώνεται επίσης πως η Εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά OHSAS, ένα πρότυπο που αφορά στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια, και κατά ISO 14001 σύμφωνα με το οποίο εφαρμόζεται ένα σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται και έχει κατ’ επανάληψη καλύψει με επιτυχία διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και διάφορες αθλητικές διοργανώσεις με την προμήθεια έτοιμων γευμάτων σε καντίνες κι σταντ εξυπηρέτησης στους χώρους που εξελίσσονται οι αγώνες. Το εύρος της επιτυχούς δραστηριότητας της εταιρείας εκτείνεται παράλληλα και στην κάλυψη κάθε είδους συνεστιάσεων, συγκεντρώσεων, ομιλιών και συνεδριών στην ευρύτερη περιοχή εντός αλλά και εκτός νομού Φθιώτιδας καθώς και στην ανάληψη της σίτισης μεγάλων οργανισμών όπως:

 1. Τη σίτιση των ασθενών και εφημερευόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας επί σειρά ετών.
 2. Τη μίσθωση του εστιατορίου- κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με φαγητά self service, έτοιμα γεύματα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, των ιατρών και του διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.
 3. Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Πολυκλινικής Λαμίας.
 4. Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Μαιευτικής Πολυκλινικής Τρικάλων.
 5. Tη διακίνηση τροφίμων στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΙΤΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και συγκεκριμένα σε σχολεία σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Άμφισσας, του Καρπενησίου, και του Δομοκού για το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2016 έως και σήμερα.
 6. Την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για την κάλυψη των συσσιτίων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
 7. Την προμήθεια ειδών κυλικείου και καντίνας στο κατάστημα κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας.
 8. Τη σίτιση των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, στην Άμφισσα και στο Καρπενήσι.
 9. Την εκμετάλλευση των κυλικείων των κτιρίων του Τ.Ε.Ι ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στη Λαμία και τα Ψαχνά Ευβοίας.
 10. Την προμήθεια τροφίμων παιδικών σταθμών στη Λαμία.
 11. Την σίτιση των μαθητών του μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας επί σειρά ετών.

Στον χώρο της ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Όλες οι συμβάσεις που αφορούν στα έργα της εταιρείας ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. καθώς και οι βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης αυτών, βρίσκονται πάντοτε στη διάθεση της Αναθέτουσας αρχής, εφόσον ζητηθούν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας
(+30) 22310 46613
Βιομηχανική Περιοχή ΟΤ 5,
Λαμία, Φθιώτιδα
Υποκατάστημα No1
Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 10-12
Αχαρνές Αττικής, 13672
Υποκατάστημα Νο2
Αθηνάς, Αγροτεμάχιο 433
Σίνδος Θεσσαλονίκης, 57008

  Giannitsis Logistics S.A. 2023 © All Rights Reserved